Beach Clubs Torremolinos & Carihuela

Playa Miquel

Tijdens jouw vakantie in Torremolinos ga je ongetwijfeld naar één van de beach clubs die er gevestigd zijn. Dankzij het goede weer in Torremolinos zijn de meeste strandtenten het hele jaar open.

De beach clubs van Torremolinos bieden een grote verscheidenheid aan faciliteiten, zo kun je bij veel van deze clubs, ontbijten, lunchen, dineren en natuurlijke heerlijke cocktails of wat anders drinken.

Uiteraard kun je er ook een strandbed huren zodat jij de hele dag kunt genieten van alles wat de Costa del Sol en deze clubs te bieden hebben.

Op deze pagina zie je een overzicht van de beste beach clubs van Torremolinos en Carihuela.

Playa Miquel Beach Club

Een van de populairste beach clubs bevindt zich in Carihuela en dat is Playa Miquel Beach Club. Deze club bestaat al vanaf het begin van de jaren 70 en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste en meest bekende strandtent aan de boulevard van Carihuela.

Bij Playa Miquel kun je zowel binnen- als buiten ontbijten, lunchen, dineren en je kunt er terecht om een drankje te doen. Ook zijn er strandbedden met parasol te huur. In de zomermaanden staat er een DJ en zeker in de maand augustus is het er iedere dag echt druk.

Playa Miquel staat bekend om zijn goede cocktails en heerlijke sangria, maar ook voor een biertje of vino blanco met een portie sardientjes ben je hier op het juiste adres.

Bekijk de live beelden via de webcam van Playa Miquel.

Playa Miquel heeft ook 20 appartementen waarvan een groot deel met uitzicht over zee. Verder is het personeel er vriendelijk en kun je er binnen altijd terecht om voetbal te kijken onder het genot van een drankje. Playa Miquel is het hele jaar open.

Playa Miquel
Horno Beach Club

Horno Beach Club

Horno Beach Club is ook gevestigd aan de boulevard van Carihuela. Je kunt er echt goed eten, zowel in de middag als in de avond. Goede sardientjes of een heerlijke poke bowl eten met je voeten in het zand, wat wil je nog meer?!

Uiteraard kun je bij Horno Beach ook terecht om alleen een drankje te doen.

In de zomer heeft Horno Beach Club iedere avond een ander thema, zo kun je de ene avond salsa dansen, de andere avond luisteren naar flamengo en in het weekend kun je helemaal los op de laatste dance hits.

Horno Beach biedt ook de mogelijkheid om een strandbed te huren zodat je de hele dag kunt genieten van het echte strandleven aan de Costa del Sol.

De bediening is er goed en vriendelijk en voor de voetballiefhebbers is er gelegenheid om je favoriete club aan te moedigen. Horno Beach Club is in de wintermaanden gesloten.

Eden Beach Club

Deze club is gevestigd in Torremolinos aan Playa Bajondillo en er worden geregeld gaythema’s georganiseerd.

Bij Eden Beach Club kun je eten en drinken en heb je de mogelijkheid om een ligbed te huren.

Eden Beach Club heeft geregeld live muziek, het gaat er dan ook vaak flink los. Ook Eden Beach Club is in de winter gesloten.

Eden beach club
Bananas Beach Club

Bananas Beach Club

Vlakbij de Punta de Torremolinos ligt Bananas Beach Club. Je kunt hier heerlijk zitten en mensen kijken als je een wandeling maakt van Torremolinos naar Carihuela of Benalmádena.

Je kunt er ook prima eten, ze hebben een zeer gevarieerde menukaart. Je kunt er ook terecht voor heerlijke cocktails en het uitzicht wat je er hebt is uniek.

Tropicana MS Beach Club

Ook weer zo een gezellige beach club gelegen aan de boulevard van La Carihuela.

Je kunt er terecht om heerlijk te eten en natuurlijk worden ook hier weer goede cocktails geserveerd. Deze club ligt tegenover hotel MS Tropicana.

Tropicana MS Beach Club
Kokun Ocean Club

Kokun Ocean Club

Een club aan het strand van Torremolinos in Los Alamos waar je ook heerlijk kunt genieten is Kokun Ocean Club.

Huur een bank of een Balinees bed en kom helemaal tot rust. Eten en drinken kun je uiteraard ook bij Kokun Ocean Club.

In de lente en zomer worden er geregeld themafeesten georganiseerd, dus als je in deze periode op vakantie in Torremolinos bent dan is dat een mooie gelegenheid om deze beach club te bezoeken.

La Playa Surf House

Deze beach club is gelegen in Los Alamos op een super locatie. Deze strandtent heeft ook de mogelijkheid om heerlijke poke bowls en andere heerlijke maaltijden te eten.

De sfeer is er relaxt en er komen voornamelijk Spanjaarden.

Ook in de avond is La Playa Surf House een aanrader om er te gaan zitten tot in de kleine uurtjes.

La Playa Surf House
Playa Santa

Playa Santa Beach Club

Een hippe beach club gelegen in Los Alamos met een goede menukaart en een moderne inrichting.

Vis, vlees, poke bowl en diverse andere gerechten worden geserveerd onder het genot van de Spaanse zon.

Bij Playa Santa Beach Club worden geregeld evenementen georganiseerd.

Nuevo y Sur Beach House

Een andere beach club die gelegen is in Los Alamos is Nuevo y Sur Beach House.

Ze hebben een uitgebreide menukaart, je kunt er terecht voor sushi, burgers en diverse vis- en vleesgerechten. Deze club heeft ook volop parkeergelegenheid en vriendelijk personeel.

Het is wel wat verder van Torremolinos af gelegen het ligt aan het einde van de boulevard richting Málaga, op enkele minuten rijden vanaf Málaga Airport.

Nuevo y Sur
Beach Clubs Torremolinos

Beste Beach Clubs Torremolinos

Zoals je hebt kunnen lezen heb je genoeg mogelijkheden om één van de beach clubs in Torremolinos te bezoeken tijdens jouw vakantie in Zuid-Spanje.

Als je in de maanden juli en augustus in Torremolinos bent dan moet je er rekening mee houden dat je zeker in het weekend beter kunt reserveren als je wilt eten in deze clubs.