Stranden Torremolinos

Playa Carihuela

Wil je naar één van de beste stranden van Torremolinos? Het weer in Torremolinos nodigt natuurlijk uit om van de prachtige stranden te genieten. Op deze pagina zijn de beste stranden te vinden.

Torremolinos heeft 4 mooie stranden. Alle stranden zijn schoon, veilig en van alle faciliteiten voorzien.

De stranden in Torremolinos hebben een zacht zandstrand en de boulevard ligt direct aan het strand zonder dat er een autoweg tussen loopt.

Aan de boulevard zijn verschillende goede chiringuito’s en restaurants gevestigd, je kunt hier allerlei soorten verse vis en andere goede gerechten eten.

Playa Carihuela

Het beste strand van Torremolinos is Playa Carihuela. Dit westelijk gelegen strand heeft een gezellige uitstraling, je kunt er bedjes inclusief een parasol huren. Playa Carihuela loopt van Punta de Torremolinos tot aan Benalmádena.

Punta de Torremolinos is de scheiding tussen Torremolinos en La Carihuela, het is een rots waarvandaan je mooie foto’s van de kustlijn en de Middellandse Zee kunt maken.

Op het strand staan douches en er is strandbediening. Aan het strand van Carihuela ligt de mooie brede boulevard waaraan verschillende winkeltjes en restaurants zijn gevestigd.

Je loopt zo vanaf het strand je favoriete restaurant in. Aan dit strand zijn de bekende strandtenten Playa Miquel en Horno Beach gevestigd.

Aan het strand van Carihuela zijn genoeg hotels & appartementen gevestigd.

Playa Carihuela
Playa Bajondillo

Strand Bajondillo

In Torremolinos in de wijk Bajondillo ligt het gelijknamige nette schone strand. Het strand begint bij Punta de Torremolinos en ligt tegen Playamar aan.

Ook op het strand van Bajondillo kun je bedjes huren en zijn douches en toiletten aanwezig. Er zijn verschillende mogelijkheden om watersport te beoefenen.

Ook op dit strand zijn er restaurants en chiringuito’s gevestigd. Aan dit strand is de populaire gay strandtent Eden Beach Club gevestigd. Ook restaurant El Gato aan de boulevard is een begrip.

Je hebt in Bajondillo een ruime keuze aan hotels en appartementen.

Strand Playamar

Het strand van Playamar ook wel Playa El Retiro genoemd, ligt tegen het strand van Bajondillo en Los Alamos aan. Dit strand is vanwege de ligging rustiger dan de stranden Playa Carihuela en Bajondillo.

Ook dit strand is goed onderhouden en alle faciliteiten zijn aanwezig. Je kunt hier ook goed eten, er staan douches en toiletten bij het strand.

Strand Torremolinos
Playa Los Alamos

Playa Los Alamos

Wat verder gelegen vanaf het centrum van Torremolinos ligt Playa Los Alamos. Op dit meest oostelijke strand kun je verschillende watersporten beoefenen.

Als je een strand zoekt waar het een heel stuk rustiger is dan is Playa Los Alamos een prima optie. De beach clubs van Los Alamos zijn overigens de populairste in de omgeving.

Als je met de auto naar het strand gaat dan is Playa Los Alamos ideaal vanwege de vele parkeermogelijkheden.

Stranden van Torremolinos

Zoals je kunt zien zijn er genoeg stranden in Torremolinos.

En als je dit nog niet genoeg vind dan kun je ook nog via de boulevard naar Benalmádena lopen en daar op het strand gaan liggen.

Maar geloof ons op de stranden van Torremolinos zal je niets te kort komen.

En doordat er op alle stranden een andere sfeer hangt en het ene strand veel drukker is dan het andere is er voor iedere vakantieganger wel een goed strand te vinden in Torremolinos.

Carihuela