Plaza Mayor Málaga

Plaza Mayor Málaga Designer Outlet is een openlucht winkelcentrum dichtbij Torremolinos. Als je op vakantie bent in Torremolinos, Carihuela of Fuengirola dan wil je misschien wel eens even winkelen en dat kan prima in de buurt.

Het hart van Plaza Mayor wordt gevormd door meer dan 100 winkels die een breed scala aan internationale en lokale merken vertegenwoordigen.

Van high-end mode tot sportkleding, accessoires en huishoudelijke artikelen. Ontdek populaire namen zoals: Hugo Boss, Calvin Klein, Nike, Zara, Bershka, Mango, Massimo Dutti, H&M, Rituals en vele anderen.

Buiten de vele kledingmerken in dit winkelcentrum kun je er ook terecht bij de Mediamarkt en enkele telecomwinkels.

Plaza Mayor Málaga

In Plaza Mayor Málaga Designer Outlet zijn ook meerdere restaurants en een bioscoop gevestigd.

Plaza Mayor Málaga outlet

Plaza Mayor Málaga is meer dan alleen een winkelbestemming. Breng een ontspannen middag door in de bioscoop, waar je de nieuwste films kunt bekijken in comfortabele stoelen. Voor de kleintjes is er een speeltuin waar ze zich kunnen uitleven, terwijl de ouders genieten van een kopje koffie op het terras.

Restaurants

Na al dat winkelen kun je de trek stillen in een van de vele restaurants en cafés in Plaza Mayor. Van lokale lekkernijen tot internationale gerechten, de keuze is groot. Proef authentieke Spaanse tapas, geniet van een Italiaanse pizza of verwen jezelf met een verfrissend ijsje.

Restaurants die gevestigd zijn in Plaza Mayor zijn o.a. Lizarrán, Grill & Green, Foster’s Hollywood, La Tagliatella, La Sartén de la Abuela, Taco Bell en verschillende wok restaurants en de bekende fastfood ketens.

Openingstijden

Adres

Bereikbaar

Mcarthurglen Designer Outlet

Naast Plaza Mayor is sinds 2020 de Mcarthurglen Designer Outlet gevestigd, hier zijn nog eens 100 bekende merken te vinden, zoals Adidas, Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Levi’s en Tommy Hilfiger.

Restaurants

In Mcarthurglen Designer Outlet kun je eten en drinken bij o.a. MásQMenos, Five Guys, Café y Tapas en Starbucks.

Openingstijden

Adres

Waar is Plaza Mayor Málaga gevestigd?