De Jong Intra vakanties

De Jong Intra

Url: https://www.dejongintra.nl/

Aangesloten bij: ANVR – SGR – Calamiteitenfonds – SKTB

Adres

De Jong Intra Vakanties b.v.
Havenkade 1
2984 AA Ridderkerk

De Jong Intra Torremolinos

De Jong Intra Vakanties is een reisspecialist die al sinds 1972 actief is. Het staat bekend als
zeer bekwaam in het samenstellen van een vakantie die perfect aansluit bij de wensen van hun reizigers. Of je nu alleen reist, met een reisgenoot of gezin: bij deze reisorganisatie is er ontzettend veel mogelijk.

Zo biedt De Jong Intra verschillende vakanties aan naar Torremolinos. Je verblijft in goede hotels die van alle gemakken zijn voorzien.

Overweeg je om een vakantie te boeken bij De Jong Intra Vakanties? Lees dan eerst dit artikel, om alles te weten te komen over deze reisspecialist.

Accommodaties in Torremolinos

De accommodaties die je via De Jong Intra kunt boeken zijn o.a. Mediterraneo Carihuela, MS Tropicana, Palm Beach Club Carihuela en Sol Timor Torremolinos.

Wat is De Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties is een reisspecialist met ruim 50 jaar ervaring. Het afgelopen jaar zijn er dan ook meer dan 200.000 tevreden klanten geweest die een vakantie boekten bij deze reisspecialist, die inmiddels een groot aantal awards in de kast heeft staan.

Het laat zien dat De Jong Intra Vakanties een zeer betrouwbare reisorganisatie is die de reiziger op de eerste plek heeft staan. De vakantie moet een onbezorgde tijd zijn en aan de recensies van eerdere klanten te zien is daar zeker sprake van.

Wanneer werd De Jong Intra Vakanties opgericht?

De Jong Intra Vakanties is een van de oudste reisorganisaties van Nederland. Het werd in 1972 opgericht en moet als ‘oudje’ alleen TUI voor zich dulden. Deze reisorganisatie ontstond na een fusie met Intra Holland.

Het doel van de samenwerking was om verder te groeien als bedrijf. We kunnen inmiddels wel zeggen dat dat is gelukt. Overigens draagt deze reisorganisatie pas sinds 1984 de naam ‘De Jong Intra Vakanties’. De nieuwe naam was het resultaat van een overname van bussen van Holland International.

All-round touroperator

Vroeger werden vakanties, rondreizen en excursies alleen via reisbureaus geboekt. Die tijden liggen al ver achter ons, want inmiddels boeken we massaal via het internet. Anno 2022 is De Jong Intra Vakanties een bekende touroperator die van alle markten thuis is.

Het heeft een zeer divers aanbod in het aantal reisbestemmingen. Zo is het mogelijk om met een georganiseerde busreis op vakantie te gaan. Hierbij wordt je regelmatig naar interessante bestemmingen gereden, samen met een groep andere reizigers. Het enige wat je hierbij hoeft te doen is plaats te nemen in de bus.

Tevens is er een reisleider aanwezig om je van alles te vertellen over de plaats van bestemming en de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt.

Fly-drive, fietsreis of treinreizen

Vind je het niet fijn om per bus te gaan? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een fly-drive. Hierbij vlieg je naar een bepaalde bestemming om vervolgens met een huurauto zelf op pad te gaan.

Dit kan naar een vaste plaats zijn, maar dit kan ook een (georganiseerde) rondreis betreffen. Deze fly-drive reizen worden zowel binnen als buiten Europa aangeboden. Wil je graag rekening houden met het milieu?

Dan heeft De Jong Intra Vakanties ook de optie om op fietsreis of treinreis te gaan. Zoals de naam al zegt, ga je hierbij per fiets of trein naar de plaats van bestemming.

Reisaanbod De Jong Intra

Het reisaanbod van De Jong Intra is zeer breed zo worden de volgende reizen aangeboden:

 • Busreizen
 • Fly drive reizen
 • Zonvakanties
 • Wintersport
 • Verre reizen
 • Kerst reizen
 • Camping vakanties

Naar welke reisbestemmingen kun je met De Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties heeft een reisaanbod naar maar liefst 40 landen. Van Amerika tot Indonesië en van België tot de Verenigde Arabische Emiraten: er zal altijd iets tussen zitten dat voldoet aan jouw wensen.

Zelfs pretpark reizen worden door De Jong Intra Vakanties aangeboden. Wil je graag de kinderen een onvergetelijke tijd laten beleven in Disneyland of kiezen jullie liever voor Legoland? De opties zijn zeer uitgebreid. En als de kinderen genieten zijn de ouders ook gelukkig.

Tot de meest populaire vakantiebestemmingen van De Jong Intra Vakanties behoren onder andere:

 • Spanje
 • Ierland
 • Italië
 • Schotland
 • Verenigde Staten
 • Thailand
 • Indonesië
 • Zwitserland
 • New York
 • Rome
 • Londen
 • Parijs

Wintersport vakantie via De Jong Intra

Naast de zonbestemmingen en rondreizen heeft De Jong Intra Vakanties ook een zeer divers aanbod in wintersport reizen. Van de Franse Alpen tot Noorwegen: ook in dit geval is er veel mogelijk.

Geef je wensen door en De Jong Intra Vakanties zal zorgen voor een fijne reis waarin het je aan niets ontbreekt. Uiteindelijk wil De Jong Intra Vakanties iedereen, van jong tot oud, een fantastische vakantie ervaring bezorgen.

Het feit dat je zoveel keuze hebt wat betreft soorten vakanties en vakantiebestemmingen draagt daar zeker aan bij.

Klantenservice De Jong Intra

Heb je toch nog vragen en/of opmerkingen? Dan kun je terecht bij een team van medewerkers. Zij reageren zo snel mogelijk op jouw vraag. Het bedrijf is trots op haar Rotterdamse roots en heeft een ‘no-nonsense houding’ tegenover klanten.

Tevens is De Jong Intra Vakanties aangesloten bij zowel het ANVR als SGR en het Calamiteitenfonds. Kortom: je hoeft je nergens zorgen over te maken als je bij deze aanbieder een reis boekt. We wensen je alvast een fijne vakantie!

Met De Jong Intra naar Torremolinos

Als je op vakantie naar Torremolinos wilt en in een goed hotel wilt verblijven dan heeft De Jong Intra vakanties verschillende opties. Al deze hotels liggen dicht bij het strand en zijn voorzien van alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie in Torremolinos.

Veelgestelde vragen

De Jong Intra Vakanties is een Nederlandse reisorganisatie die veel soorten vakanties aanbiedt. Voor compleet verzorgde vakanties tot stedentrips zit je goed bij dit reisbureau.

Ja, De Jong Intra vakanties b.v. is een betrouwbare reisorganisatie die is aangesloten bij het ANVR, SGR, SKTB en het Calamiteitenfonds.