Prijsvrij

Prijsvrij

Url: https://www.prijsvrij.nl/

Aangesloten bij: ANVR – SGR – Calamiteitenfonds

Adres

Prijsvrij vakanties
Burgemeester Loeffplein 5
5211 RX ’s-Hertogenbosch

Prijsvrij vakanties

Het boeken van een vakantie Torremolinos zorgt vaak al voor de nodige voorpret. Zelfs het boeken van een vakantie op de website van Prijsvrij is een feest.

Het uitgebreide aanbod en de scherpe prijzen dragen daar zeker aan bij. Wat heeft ‘prijsvechter’ Prijsvrij jou allemaal te bieden? Lees snel verder voor het antwoord.

Hotels in Torremolinos

Enkele hotels in Torremolinos die je via Prijsvrij kunt boeken zijn: hotel MS Aguamarina Suites, Puente Real, Occidental Torremolinos Playa en hotel AluaSun Lago Rojo.

Hoe vind je jouw droombestemming via Prijsvrij?

Op de website van Prijsvrij vind je een handig filtersysteem waarmee je precies kan vinden waar je naar op zoek bent. Selecteer bijvoorbeeld het land, de gewenste data en hoe lang je uiteindelijk op vakantie wilt gaan.

Ook is het mogelijk om vakanties te sorteren op prijs. Door dit allemaal in te vullen vind je uiteindelijk jouw droombestemming. Wil je een pakket boeken? Maak dan gebruik van ‘Sunmix’, waar we zo meteen graag meer over vertellen.

Wat is Prijsvrij vakanties?

Prijsvrij hanteert de zogeheten ‘beste deal garantie’. Het bedrijf is al jaren een van de grootste vakantie aanbieders van Nederland. Naast het aanbod in Nederland is Prijsvrij ook actief in België, Duitsland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Zweden en Finland.

Daardoor staat het bedrijf als een huis en heeft het de beschikking over zeer veel accommodaties. Tip: kijk eens naar vliegen vanuit Duitsland of België. Soms is dit goedkoper dan vluchten vanuit Nederland.

Wanneer werd Prijsvrij opgericht?

Prijsvrij bestaat sinds 2010. In dat jaar registreerde een ICT ondernemer genaamd Marc van Deursen de website ‘Prijsvrij.nl’.

Zijn bedrijf was in eerste instantie geen standaard reisorganisatie die zelf reizen voor klanten boekt.

In plaats daarvan werden restvoorraden van luchtvaartmaatschappijen en touroperators verkocht. Dat pakte echter minder goed uit dan gedacht. Zo focuste Van Deursen zich meer op het online verkopen van pakketreizen.

En dat bleek gelukkig wél een schot in de roos. 4 jaar na de oprichting van Prijsvrij.nl besloot de Duitse reisorganisatie DER Touristiek 50 procent van het bedrijf over te nemen.

Nieuwe naam en overname van D-reizen

Soms is het nodig om je bedrijfsnaam te veranderen. Dit vond Van Deursen ook, want zijn bedrijf kreeg in 2010 de nieuwe naam ‘Prijsvrij Vakanties’.

In 2021 ging concurrent D-reizen failliet. Prijsvrij nam vervolgens de website van D-reizen én een deel van de winkels over.

Wat maakt Prijsvrij een ‘prijsvechter’?

Prijsvrij staat bekend als een ‘prijsvechter’. Dit betekent dat het zeer goedkope reizen aanbiedt. Daarmee hoopt het concurrenten uit de reiswereld af te troeven.

Bovendien heeft het een eigen virtuele touroperator die we graag even willen benoemen: Sunmix. Dit is een geavanceerde module waarmee vluchten van goedkope vliegmaatschappijen aan hotelkamers worden gekoppeld. Dit leidt tot betaalbare pakketreizen die door Prijsvrij zelf worden georganiseerd onder de naam ‘Sunmix’.

Deze pakketreizen zijn uniek en voor de meeste mensen goed betaalbaar. We raden niet aan om de reis en het pakket los van elkaar te boeken. Als je dat doet, ben je waarschijnlijk duurder uit. En Prijsvrij wil juist dat klanten op een zeer betaalbare manier op vakantie kunnen.

Wat is het aanbod van Prijsvrij?

Op de website van Prijsvrij is een uitgebreid aanbod van vakanties te vinden en dat is goed nieuws. Wil je liever op vakantie naar de zon of kies je toch voor een verre reis? Dat mag je helemaal zelf weten. Daarnaast is er ook een mooi aanbod te vinden van stedentrips.

Vaak weet je vooraf al wel een beetje waar je heen wilt, waardoor het zoeken nog iets makkelijker wordt. Wil je bijvoorbeeld naar Spanje of Italië op vakantie? Geef dat aan op de website, via het handige filtersysteem.

Vervolgens verschijnt er automatisch een overzicht van bestemmingen in deze landen. Ook wordt er direct gekeken of het hotel beschikbaar is op de door jouw opgegeven data.

Verre reizen en fly-drive boeken bij Prijsvrij

De afgelopen jaren hebben verre reizen vanwege de Covid 19 pandemie aan populariteit ingeboet, maar de laatste tijd worden deze weer volop geboekt.

Met Prijsvrij is het mogelijk om een vakantie te boeken in Egypte, Mexico, Curaçao, Aruba en zelfs de Verenigde Arabische Emiraten. Tijdens een verre reis kom je vaak in een hele andere cultuur terecht.

Verken de wereld met Prijsvrij en geniet van wat de wereld je te bieden heeft. Vaak worden verre reizen gecombineerd met een fly-drive. Dit is een combinatie van een vlucht, hotel en auto. Dit is een populaire manier van vakantie vieren in Europa.

Vlieg bijvoorbeeld naar Spanje, Griekenland of Italië en ontdek deze prachtige landen verder met jouw huurauto.

Populaire vakantie bestemmingen

Veel geboekte vakantie bestemmingen via Prijsvrij zijn:

  • Griekenland
  • Spanje
  • Mallorca
  • Turkije
  • Torremolinos
  • Ibiza
  • Gran Canaria
  • Tenerife

Verschillende themavakanties te boeken

Naast een vakantie voor het hele gezin zijn er ook verschillende themavakanties te boeken bij Prijsvrij. Denk bijvoorbeeld aan een jongerenvakantie, adults only of een kindvriendelijke vakantie.

Ook wandelvakanties worden veel geboekt. Geniet van alles wat de natuur te bieden heeft en trek je wandelschoenen aan. En vergeet vooral niet om je camera mee te nemen!

Soms is het ook mogelijk om verschillende excursies bij te boeken. Dit zijn vaak leuke en leerzame tripjes. Prijsvrij heeft aan alles gedacht, zowel voor vakanties dichtbij als bestemmingen ver weg. Hoe fijn is dat!

Lastminute vakanties

Als je niet echt aan een bepaalde tijd gebonden bent om op vakantie te gaan dan loont het om de lastminute vakanties goed in de gaten te houden.

Op de website van Prijsvrij zie je geregeld voordelige lastminute aanbiedingen voorbij komen.

All inclusive

Een all inclusive vakantie boek je ook via de website van Prijsvrij Vakanties. Uiteraard zijn ook de all inclusieve vakanties scherp geprijsd zodat je weet dat je nooit teveel zult betalen voor jouw vakantie.

Bekijk eens de voordelige all inclusive vakanties naar: Mallorca, Ibiza, de Canarische eilanden, Egypte, Fuerteventura, Kos en Kreta.

Prijsvrij kortingscode

Als je een Prijsvrij kortingscode weet te bemachtigen dan kun je nog goedkoper op vakantie. Je boekt normaal al de beste deals maar met een kortingscode gaat er nog een flink bedrag van de prijs af.

Mijn Prijsvrij inloggen

Als je een vakantie hebt geboekt via deze voordelige prijsvechter dan krijg je de inloggegevens waarmee je kunt inloggen op Mijn Prijsvrij.

Je vindt daar alle informatie over jouw aankomende vakantie. Verder kun je vanuit Mijn Prijsvrij direct contact opnemen met de klantenservice. Je kunt deze omgeving benaderen via de website, maar ook via de Mijn Prijsvrij app op je smartphone.

Klanttevredenheid & reviews

De reviews die geschreven zijn over Prijsvrij laten zien dat klanten van deze reisorganisatie erg tevreden zijn.

De service en betrouwbaarheid zijn punten waar veel mensen een dikke voldoende voor geven. Verder worden de gebruiksvriendelijkheid van de website en de handige Prijsvrij app goed beoordeeld in de reviews.

Veelgestelde vragen

Prijsvrij vakanties is een online reisorganisatie waar je de beste en goedkoopste vakanties van andere reisbureaus kunt boeken.

Ja, Prijsvrij vakanties is een betrouwbare reisorganisatie en is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.